Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Распоред за дополнителна и додатна настава за второ полугодие учебна 2020-21

Распоред за дополнителна и додатна настава за второ полугодие учебна 2020-21

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

КОНКУРС за ангажирање надворешни соработници за стручна работа во Бирото за развој на образованието

БРО во соработка со МОН објави конкурс за ангажирање надворешни соработници кои заедно со советниците …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *