Самоевалуација

Во Прилог е Извештајот од спроведената Самоевалуација на училиштето во Ноември 2020 година.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *