Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 7 МО ОДД. / Ротација околу дадена точка

Ротација околу дадена точка

За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

Плоштина и периметар на составна фигура

13.5-Плоштина-и-периметар-на-составна-фигураПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *