Дома / Uncategorized / Резултати од државниот натпревар по англиски јазик!

Резултати од државниот натпревар по англиски јазик!

Честитки до нашите ученици Марија Бешовска, Надја Лазова, Иван Трендафилов кои на регионалниот натпревар по англиски јазик одржан на 07.05.2022год се пласираа за државниот натпревар кој се одржа на 28.05.2022 година и ги постигнаа следните резултати⬇️⬇️⬇️

1️⃣Марија Бешовска ( VI одделение) –17 место од вкупно 150 ученици, пофалница за учество на државен натпревар;

2️⃣Надја Лазова ( VII одделение) – 24 место од вкупно 221 ученик, пофалница за учество на државен натпревар;

3️⃣Иван Трендафилов ( VIII одделение) –24 место од вкупно 176 ученици, пофалница за учество на државен натпревар.

👏Честитки за постигнатите високи резултати, и ви посакуваме многу успех понатаму!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.