Дома / Новости / Регионален натпревар на клубовите на млади техничари и природници кои се одржа на ден 31-ви март 2018 година

Регионален натпревар на клубовите на млади техничари и природници кои се одржа на ден 31-ви март 2018 година

Во ООУ ,,Благој Кирков”-Велес со почеток  во 9 .00 часот се одржа регионалниот натпревар на млади техничари и природници на кои земаа учество нашите ученици од ООУ,, Даме Груев “  Градско и ги постигнаа следниве резултати. 

Р.б Име и презиме на ученикот Област Ментор  Освоено место
1 Драгана Љомова Градежништво и архитектура Сунчица Деспотовска I – место
2 Бојан Велковски Сообраќајно моделарство Сунчица Деспотовска II – место
3 Леонид Колев Бродомоделарство Сунчица Деспотовска II – место

 

4 Марија Седмакова Воздухопловно моделарство Сунчица Деспотовска III место
5 Никола Трендафилов Применета Хемија Каролина Кирова I – место

 

Дата: 31-03-2018                                     Припремил: С.Деспотовска                                              

За Систем Администратор

Провери

Резултаи од општински натпревар по Англиски јазик

На општинскиот натпревар по Англиски јазик, кој што се одржа во училиштето Васил Главинов во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *