Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви (предметна настава) од 01.03.2021

Распоред на часеви за учениците од предметна настава во централното училиште.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

КОНКУРС за ангажирање надворешни соработници за стручна работа во Бирото за развој на образованието

БРО во соработка со МОН објави конкурс за ангажирање надворешни соработници кои заедно со советниците …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *