Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Распоред за дополнителна и додатна настава

Распоред за дополнителна и додатна настава

Во Прилог распоред за дополнителна и додатна настава за учебната 2020/21 година

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

КОНКУРС за ангажирање надворешни соработници за стручна работа во Бирото за развој на образованието

БРО во соработка со МОН објави конкурс за ангажирање надворешни соработници кои заедно со советниците …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *