Дома / Новости / Разубавување на училишниот двор во централното училиште и ПОУ с.Виничани – активности на Еко клубот

Разубавување на училишниот двор во централното училиште и ПОУ с.Виничани – активности на Еко клубот

🌺

🌼🍀🌺Разубавување на училишниот двор во централното училиште и ПОУ с.Виничани – активности на Еко клубот🌺🍀🌼

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *