Дома / Uncategorized / Проект „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците “

Проект „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците “

📌Денес нашето училиште како дел од проектот „Заедничка грижа за правилно насочување на учениците “ организираше:

🚌За учениците од прво до петто одделение посета на Зоолошката градина и Дино парк.

🚌За учениците од шесто до деветто одделение посета на

Музеј на македонската борба за државност и самостојност и East Gate Mall.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.