Дома / Uncategorized / ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ НА ТЕСТОТ ВО ТЕТРАТКА СО ПРЕПИШУВАЊЕ НА БАРАЊАТА И ЗАПИШУВАЊЕ НА ОДГОВОРИТЕ!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *