Дома / Uncategorized / ПРЕПОРАКИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ОД COVID – 19 (КОРОНАВИРУС)

ПРЕПОРАКИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ОД COVID – 19 (КОРОНАВИРУС)

ПРЕПОРАКИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ОД COVID – 19 (КОРОНАВИРУС)

Прогласената пандемија во светот, изолацијата, физичкото дистанцирање и ограничувањата на движењето заради спречување на ширењето на вирусот Ковид 19 (коронавирус) драстично го променија нашиот секојдневен живот.

Почитувани родители и ученици, сите треба да бидеме

претпазливи и да ги почитуваме мерките и препораките од надлежните институции.

Со нашата дисциплина, одговорност и свест ќе придонесеме за брзо надминување на оваа состојба и за враќање на секојдневните навики.

ВО ПРИЛОГ Е КОМПЛЕТНИОТ ДОКУМЕНТ СО ПРЕПОРАКИТЕ

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *