Дома / Uncategorized / Препораки за заштита од корона вирусот

Препораки за заштита од корона вирусот

За Систем Администратор

Провери

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ ! Годишен-тест-Јазик-5-б-оддПреземи ИЛИ СО …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *