Дома / Новости / Презентација за подигнување на еколошката свест и култура

Презентација за подигнување на еколошката свест и култура

🍃Во нашето училиште, еколошката интеграција се реализира во редовната настава и слободните училишни активности. Учениците од најмала возраст се поттикнуваат на еколошко однесување и грижа за животната средина.

🍃По повод одбележување на 21 Март – Денот на пролетта и екологијата ученичката Марија Будимова од IXб одделение, член во еко клубот изготви презентација за подигнување на еколошката свест и култура.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *