Дома / Новости / По повод месецот на книгата библиотечниот фонд во библиотеката на нашето училиште се збогати со150 лектирни изданија од 2 до 9 одделение…Да ја негуваме љубовта кон книгата секој ден!!!

По повод месецот на книгата библиотечниот фонд во библиотеката на нашето училиште се збогати со150 лектирни изданија од 2 до 9 одделение…Да ја негуваме љубовта кон книгата секој ден!!!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.