Дома / Новости / Почитувани, Ве известуваме дека утре 30.05.2024г. со почеток од 16.30 часот во Домот на културата, децата од општината ќе имаат можност да ја проследат куклената претстава “Другарство”

Почитувани, Ве известуваме дека утре 30.05.2024г. со почеток од 16.30 часот во Домот на културата, децата од општината ќе имаат можност да ја проследат куклената претстава “Другарство”

Цена на билет – 100 денари

Куклената претстава е наменета за деца до 10 годишна возраст

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 27 мај, во нашето училиште по трет пат се спроведе меѓународната студија ТИМСС 2023(лонгитудинално тестирање), за мерење на трендовите во математика и природни науки

Тестирањето се спроведе со учениците од Vb одделение од централното училиште Тестирањето го спроведоа Вања …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *