Дома / Новости / Почитувани,почнувајќи од денес па се до петок 23.12.2022 година, секојдневно ќе се реализираат низа активности, по повод Патрониот празник!

Почитувани,почнувајќи од денес па се до петок 23.12.2022 година, секојдневно ќе се реализираат низа активности, по повод Патрониот празник!

Во прилог агендата

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *