Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИНФОРМАТИКА ЗА 6 ТО ОДД. / Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална презентација.

Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална презентација.

Добар ден драги ученици.На страна 91-98 во учебникот имате за-Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална презентација.На 93-98 страна од учебникот имате за-МУЛТИМЕДИЈА ВО WINDOWS.Ваша задача е да работите по редослед како што е во учебникот. Работната задача завршете ја по Велигденските празнициСедете дома и имајте убави празнични  моменти.Поздрав.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Креирање и активирање презентација-Манипулација со слајдови

Добар ден ученици.Ваша задача е -Креирање и активирање презентација-Манипулација со слајдови.Презентацијата е по слободен избор …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *