Плоштина на составни форми

За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

Периметар и плоштина на круг

6.5-Периметар-и-плоштина-на-кругПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *