Дома / Новости / Патронат 2021 година

Патронат 2021 година

Во Прилог слики и видео со изведба на химната на училиштето од страна на училишниот хор и неколку скечеви и ритмички игри од нашите ученици.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Не постојат “добри” или “лоши” деца! Наместо да ги етикетираме потребно е да си поставиме …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *