Дома / Новости / Основната цел на нашето училиште е градење на високо квалитетна настава со мотивиран и професионален наставен кадар, насочен кон визијата за современа настава и учење во 21-от век

Основната цел на нашето училиште е градење на високо квалитетна настава со мотивиран и професионален наставен кадар, насочен кон визијата за современа настава и учење во 21-от век

👩‍🏫На ден 3.11.2022г. и 4.11.2022г. во нашето училиште е проследена првата дводневна обука од Програма 12 “Примена на иновативни интегрирани пристапи во наставата”.

➡️Акредитираната обуката е во организација на Министетството за образование и наука и Бирото за развој на образованието и е реализирана од страна на Акредитираниот провајдер Академија ЦЕС(Прва академија за возрасни).

➡️Обуката ја реализираше обучувачот г-ѓа Билјана Тодороска.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *