Дома / Новости / Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 27 мај, во нашето училиште по трет пат се спроведе меѓународната студија ТИМСС 2023(лонгитудинално тестирање), за мерење на трендовите во математика и природни науки

Тестирањето се спроведе со учениците од Vb одделение од централното училиште Тестирањето го спроведоа Вања …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *