Дома / Uncategorized / Одбележување на Меѓународниот ден на Бошњаците!

Одбележување на Меѓународниот ден на Бошњаците!

По повод Меѓународниот ден на Бошњаците 28.9.2022 година (среда), во подрачното училиште во с.Водоврати ООУ “Даме Груев” Градско, се реализираа низа активности за одбележување на овој празник!

ООУ “Даме Груев” упатува честитка до сите припадници на бошњачката заедница!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *