Дома / Новости / Нека новата 2024г. ви донесе многу среќа,радост, љубов и успеси!

Нека новата 2024г. ви донесе многу среќа,радост, љубов и успеси!

Нека секој ден во Новата ви биде посебен и успешен!

Од се срце ве поздравуваме, искрено сето ова ви го посакуваме ние учениците од драмско- ритмичката секција и бескрајно ви се заблагодаруваме на вашето ценето присуство на нашата скромна приредба 💃🕺

Ве сакаме 💞

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *