Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 8 МО ОДД. / Независносложени реченици со нижење на дел-речениците ( исклучни и заклучни )

Независносложени реченици со нижење на дел-речениците ( исклучни и заклучни )

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Датум 19.5.2020 година

Анализа на гледан игран филмПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *