Дома / Новости / На 6.4.2024 година, се одржа регионален натпревар по физика во ПСУ Јахја Кемал во Скопје, на кој учествуваа учениците Матеј Колев и Андреј Петровски од 9 одделение

На 6.4.2024 година, се одржа регионален натпревар по физика во ПСУ Јахја Кемал во Скопје, на кој учествуваа учениците Матеј Колев и Андреј Петровски од 9 одделение

На 6.4.2024 година, се одржа регионален натпревар по физика во ПСУ Јахја Кемал во Скопје, на кој учествуваа учениците Матеј Колев и Андреј Петровски од 9 одделение.

Ученикот Матеј Колев продолжува на државниот натпревар.

Честитки за постигнатиот успех

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *