Дома / Новости / На сите наши ученици од бошњачка националност им го честитаме 28 Септември, Меѓународниот ден на бошњаците, им посакуваме добро здравје, успех и благосостојба

На сите наши ученици од бошњачка националност им го честитаме 28 Септември, Меѓународниот ден на бошњаците, им посакуваме добро здравје, успех и благосостојба

🇧🇦🇲🇰На сите наши ученици од бошњачка националност им го честитаме 28 Септември, Меѓународниот ден на бошњаците, им посакуваме добро здравје, успех и благосостојба🇧🇦🇲🇰

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *