Дома / Новости / На ден 17.02 се одржа општинскиот натпревар по Географија

На ден 17.02 се одржа општинскиот натпревар по Географија

Од деветто одделение учество земаа учениците Матеј Колев, Борче Пановски и Надја Лазова.

Од осмо одделение учество земаа учениците Стефан Крстев, Леон Кавазов.

Сите ученици продолжуваат понатаму на Регионалниот натпревар.

Им посакуваме честитки и многу успех на нашите ученици

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *