Дома / Новости / На ден 16.3.2024 (сабота) се одржа општински натпревар по англиски јазик во гимназијата СОУ “Кочо Рацин” Велес

На ден 16.3.2024 (сабота) се одржа општински натпревар по англиски јазик во гимназијата СОУ “Кочо Рацин” Велес

Ученичките Мелани Милосављевиќ од VIIIб и Надја Лазова од IXa освоија 3(трето) место и продолжуваат на регионален натпревар.

Congrats to our student

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *