Дома / Новости / На ден 16.02 во нашето училиште се одржа онлајн општински натпревар по биологија

На ден 16.02 во нашето училиште се одржа онлајн општински натпревар по биологија

На натпреварот учествуваа учениците од 7 одделение Александар Пановски, од 9 одделение Матеј Колев, Давид Трајковски, Андреј Петровски, Ана Коцева, Габриела Маркова, Надја Лазова и сите успешно продолжуваат на регионалниот натпревар кој ќе се одржи на 16.03.2024 год.

Честитки ученици ви посакуваме многу успех понатаму

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *