Дома / Новости / На ден 09.2.2024 год во нашето училиште, се одржа општинскиот натпревар по физика

На ден 09.2.2024 год во нашето училиште, се одржа општинскиот натпревар по физика

✅️На ден 09.2.2024 год во нашето училиште, се одржа општинскиот натпревар по физика. Учениците Андреј Петровски и Матеј Колев освоија бодови со кои се пласираат на регоналниот натпревар кој ќе да се одржи на 06.4.2024 година.

Честитки ученици, ви посакуваме многу успех на регионалниот натпревар.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *