Дома / Новости / Нашето училиште спроведе хуманитарна акција за собирање на финансиска помош за Бошко Јанкулов

Нашето училиште спроведе хуманитарна акција за собирање на финансиска помош за Бошко Јанкулов

Во акцијата се вклучија сите вработени и ученици.

Собраните средства од хуманитарната акција денес беа префрлени на трансакциската сметка за поддршка на Бошко!

Нашето малку за некого е многу
Да бидеме хумани секој ден

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 27 мај, во нашето училиште по трет пат се спроведе меѓународната студија ТИМСС 2023(лонгитудинално тестирање), за мерење на трендовите во математика и природни науки

Тестирањето се спроведе со учениците од Vb одделение од централното училиште Тестирањето го спроведоа Вања …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *