Дома / Новости / Нашата ученичка Вероника Велинова од IX одделение ПОУ с.Виничани под менторство на наставникот по ликовно образование Сашко Арсовски, освои прво место

Нашата ученичка Вероника Велинова од IX одделение ПОУ с.Виничани под менторство на наставникот по ликовно образование Сашко Арсовски, освои прво место

на ликовниот конкурс , во чест на патронот на гимназијата СОУ “Кочо Рацин”- Велес.

🎖Нашата ученичка Вероника Велинова од IX одделение ПОУ с.Виничани под менторство на наставникот по ликовно образование Сашко Арсовски, освои прво место🥇 на ликовниот конкурс , во чест на патронот на гимназијата СОУ “Кочо Рацин”- Велес.

Учениците твореа на темата „Рациновите мугри, патот до светлата иднина“

Наградите, беа доделени во Медијатеката на Локалната библиотека “Гоце Делчев”- Велес.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *