Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИСТОРИЈА ЗА 6 ТО ОДД. / Наставна содржина за периодот 13.04-17.04

Наставна содржина за периодот 13.04-17.04

За Благој Ристов

Наставник по Историја, Географија, Истражување на родниот крај.

Провери

Истражување античкиот град Стоби изработка на презентација

Активности за периодот од: 18.05-22.05 Цели: учениците да знаат за Местоположбата на античкиот град СтобиОстатоците …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *