Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИСТОРИЈА ЗА 6 ТО ОДД. / Наставна содржина за периодот од 24.05-10.06

Наставна содржина за периодот од 24.05-10.06

За Благој Ристов

Наставник по Историја, Географија, Истражување на родниот крај.

Провери

Kултурата во времето на Римското владеење

Активности за периодот од: 18.05-22.05 Цели: учениците да знаат за Романизација на балканските земји и …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *