Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИСТОРИЈА ЗА 9 ТО ОДД. / Наставна содржина за периодот од 24.05-10.06

Наставна содржина за периодот од 24.05-10.06

За Благој Ристов

Наставник по Историја, Географија, Истражување на родниот крај.

Провери

Образованието, науката и култтурата

Активности за периодот од: 18.05-22.05 Цели: учениците да знаат за Достигањата во сверата  на образованиетоФормирањето …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *