Дома / Uncategorized / Наставна содржина за периодот од 18.05-22.05

Наставна содржина за периодот од 18.05-22.05

За Благој Ристов

Наставник по Историја, Географија, Истражување на родниот крај.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.