13.04.2020 Интервали терца и кварта

13.04.2020 Музичко образование за 6 одд.

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Провери

05.05.2020г. Музика од анимирани и цртани филмови

Музика-од-анимирани-и-цртани-филмовиПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *