Дома / Новости / Меѓународен натпревар по англиски јазик

Меѓународен натпревар по англиски јазик

Денес пристигнаа дипломите и  медалите за освоено второ и трето место на Меѓународниот натпревар по англиски јазик, оддржан на 22.05.2021 година. Во конкуренција на ученици од речиси сите европски држави, нашите ученици освоија 2 втори места ( сребро): Мелани Милосављевиќ под менторство на наставничката по англиски јазик Минела Фиуљанин- Мустафиќ  и Ал Дино Хот под менторство на наставничката Милка Петкова, како и две трети места ( бронза) за учениците Надја Лазова и Иван Трендафилов под менторство на наставничката Милка Петкова.Им честитаме на учениците и им посакуваме успех и во иднина!

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

ОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО “ООУ ДАМЕ ГРУЕВ” ГРАДСКО

ОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО “ООУ ДАМЕ ГРУЕВ” ГРАДСКО Предавање за сите вработени …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *