Медиотека

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Употреба на интерпункциските знаци:точка,запирка,прашалник и две точки

Датум-28.5.2020-година-Употреба на интерпункциските знаци:точка,запирка,прашалник и две точкиПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *