Дома / Новости / Литературен и ликовен конкурс на тема ” Мудроста што го водеше Александар Македонски”,

Литературен и ликовен конкурс на тема ” Мудроста што го водеше Александар Македонски”,

Прво место на Литературниот конкурс на тема ” Мудроста што го водеше Александар Македонски”, и 🥈второ место на ликовниот конкурс, по повод Патрониот празник на ООУ “Васил Главинов” – Велес, освои нашата ученичка Марија Будимова од IX одделение.

Честитки Марија, продолжи да чекориш мотивирано на патот кон успехот, ти посакуваме уште поголеми успеси❤‼️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *