Дома / Новости / Ликовен и Литературен конкурс по повод Патрониот празник

Ликовен и Литературен конкурс по повод Патрониот празник

И З В Е С Т У В А Њ Е ‼Почитувани ученици

➡️Ве известуваме дека по повод Патрониот празник на нашето училиште(23.12.2021г.) распишуваме литературен и ликовен конкурс за учениците од I до IX одделение на следната тема: “Моите соништа ќе станат реалност”

➡️Ве очекуваме како и секогаш на најдобар можен начин да ја искажете вашата детска креативност и фантазија📝📜📚👩‍🎨🔺️

Да се достават најдоцна до 20.12.2021г. на маилот на службата на училиштето (damegruev.pps@yahoo.com) или во канцрларијата на педгошко – психолошката служба.🔺️Како и секojа година така и оваа без да биде напишано вашето име туку ќе си користите замислена лозинка.Имајте убав ден💫

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *