Дома / Новости / креативни работилници, изработка на новогодишни украси

креативни работилници, изработка на новогодишни украси

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Среќно првачиња!

Првачиња наши драги! Ви посакуваме да сте здрави, многу среќни, да бидете воспитани, паметни деца, …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.