Дома / Новости / Изработки од рециклиран материјал, изработени од учениците од Еко-работилницата по повод Патрониот празник

Изработки од рециклиран материјал, изработени од учениците од Еко-работилницата по повод Патрониот празник

♻️Учениците од Еко-клубот, изработките од рециклиран материјал, кои ги изработија на Еко-работилницата по повод Патрониот празник на нашето училиште, ги подарија во канцеларијата на Градоначалникот, градинката, просториите на пензионерското друштво, Здравствениот дом, МВР и во домовите на лица со попреченост.

Даруваме љубов и насмевки секој ден🥰

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *