Дома / Новости / Извештај од реализиран натпревар по Природни науки и Биологија

Извештај од реализиран натпревар по Природни науки и Биологија

Извештај од реализиран натпревар по Природни науки, кој се одржа на 16.4.2021год. (Петок)  Онлајн

На  натпреварот  по Природни науки, кој се одржа на 16.4.2021 год.(Петок), учество земаа и ученици од нашето училиште од 5 и 6 одд. и ги постигнаа следниве резултати:

Име и презимеОдд.менторпласман за регионаленнаграда
Тијана Сандев5Цвета Колевада3 награда
Константи Киров5Каролина Кировада3 награда
Матеј Колев6Цвета Колевада3 награда
Леон Кавазов5Цвета Колеванепофалница
Мирјана Цековска5Каролина Кированепофалница
Стефан Крстев5Каролина Кированеучество
Борче Пановски6Цвета Колеванепофалница
Катерина Јорданова6Цвета Колеванеучество
Андреј Петровски6Цвета Колеванеучество

  На сите учесници им благодариме за учеството и покажаниот интерес како и постигнатиот успех. На учениците што продолжуваат на регионален натпревар кој  ќе се одржи на 14.5.2021 год. им посакуваме многу среќа!

Резултати од општинскиот натпревар по Биологија.

Тамара Бешовска         I критериум

Мирела Хоџиќ                     I критериум

Иван Трендафилов           I критериум

Марија Будимова   II критериум

Сара Трајановска   II критериум

Елдина Тутиќ           учество

Честитки за нашите ученици и менторот Ели Неделковска и многу успех на регионалниот натпревар.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.