Дома / Новости / Извештај од одржаниот Општински натпревар по Хемија кој се одржа на 24.02.2018 год

Извештај од одржаниот Општински натпревар по Хемија кој се одржа на 24.02.2018 год

Од орджаниот Општински натпревар по Хемија кој се одржа на 24.02.2018 год. Во Неготино, а на кој учество земаа и  ученици од нашето училиште ООУ„Даме Груев“-Градско се постигнаа следните резултати

име и презиме на ученикот

одделение Освоени поени од максимални 50 награда
1.Десанка Николова

8

25,50

Учество на регионален

2.Елифа Даутовиќ

8

25,25

/

3.Станко Стојков

8

17,25

/

4.Петар Стојановски

8

20,75

/

5.Никола Трендафилов 9 36,75

Учество на регионален со освоена III награда

 

На сите ученици им благодарам за учеството и покажаниот успех ,а на учениците кои продолжуваат на регионален(Десанка Николова и Никола Трендафилов) многу успех и среќа.Голема благодарност и начето училиште и директор кои ни овозможија услови за реализација на натпеварот.

 

Наставник:Каролина Кирова

Директор:Ленче Стојанова

За Систем Администратор

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *