Дома / Uncategorized / Известување од МОН

Известување од МОН

https://mon.gov.mk/content/?id=4648&fbclid=IwAR3UwB6NlgcYtS0aX0yI0kWG_qGjAVfzKMlODqGBPItrI2dMyxqjrNzayqQ

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *