Дома / Uncategorized / ИЗВЕСТУВАЊЕ за видот на настава во учебната 2020-21 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ за видот на настава во учебната 2020-21 година

И З В Е С Т У В А Њ Е !!!
Врз основа на доставеното барање од основачот на ООУ„Даме Груев“, до Комисијата за разгледување на поднесени барања за започнување на настава со физичко присуство, а имајќи ја во предвид епидемиолошката состојба во регионот, вкупниот број на ученици, хигиенско санитарните услови, просторни капацитети и други индикатори согласно усвоениот План и Протокол од страна на Владата на Р.С.Македонија, донесена е следната одлука:
НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО да се реализира во следните одделенија :
ПУс.Виничани IV-IXодд.
ПУс.Ногаевци IV и Vодд.
ПУс.Водоврати IV и Vодд.
ПУс.Кочилари IV и Vодд.

ОНЛАЈН НАСТАВА за учениците од:
IV-IX одд. во централното ООУ,,Даме Груев,,-Градско

Согласно одлуката на владата на Р.С. Македонија учениците од I-III одделение задолжително ќе изведуваат НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *