Дома / Новости / Доделување сведителства на IX одделение

Доделување сведителства на IX одделение

Честитки за постигнстиот успех на сите деветоодделенци и честитки за првенецот на оваа генерација Марио Заеков!

Ви посакуваме уште многу поголеми успеси!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.