Дома / Новости / Доделување награди од ЛИТЕРАТУРНИОТ и ЛИКОВНИОТ конкурс

Доделување награди од ЛИТЕРАТУРНИОТ и ЛИКОВНИОТ конкурс

По повод Денот на нашето училиште распишавме ликовен и литературен конкурс📚📖✏🖌🎨

За учесници ги повикавме и другарчињата од нашите соседни општини, во прилог се освоените места🥇🥈🥉

Ви благодариме многу за учеството, упатуваме честитки за учениците за освоените награди, и секако честитки и за нивните ментори❣Останете вредни и мотивирани💫

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Конкурс за избор на ученик – првенец на генерација за учебната 2021/2022!

Право на учество имаат ученици од деветто оделение кои ги исполнуваат следниве услови: Да покажуваат …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.