Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 8 МО ОДД. / Дијаграми на дискретни и континуирани податоци

Дијаграми на дискретни и континуирани податоци

За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

Периметар и плоштина на круг

6.5-Периметар-и-плоштина-на-кругПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *